начало,бизнес,счетоводство

Добре дошли

начало,бизнес,счетоводство

Добре дошли в сайта на компания Пламели Финанс ЕООД!

Ние сме счетоводна къща в София, където можете да бъдете консултирани на български и руски език. Ние сме специалисти в областта на счетоводство и данъчно законодателство и Ви придружаваме и представляваме при осъществяването на Вашите бизнес идеи чрез данъчни консултации и счетоводни услуги.

Ние обслужваме разнообразна група от клиенти в цялата страна. Намерението на нашия основател е да се осигури най-доброто обслужване на нашите клиенти и техните счетоводни нужди.

В условията на динамични промени в действащото законодателство все повече фирми използват външни счетоводни и консултантски фирми поради доказаното удобство и възможности: спестяват се време и ресурси за издръжка на счетоводител и ТРЗ специалист или цял счетоводен отдел, закупуване на скъпоструващ специализиран софтуер, повишаване квалификацията на специалистите.

Пламели Финанс ЕООД предлага широк набор от услуги на няколко нива, като целевата ни група от клиенти обхваща собственици на големи корпорации, средни и малки предприятия и частни лица.

Ние Ви предлагаме качествено счетоводно обслужване, конкурентни цени, дългосрочно партньорство, високи стандарти на работа, коректност и конфиденциалност.

Искаме да Ви спестим ценно време, средства и усилия за да развивате бизнеса си и да осъществявате своите цели!

Осигурете си сигурност и спокойствие като ни се доверите. Осигурете си предимство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *